Jesenski plakat u školskoj knjižnici

Jesenski plakat u školskoj knjižnici

Članovi grupe “Mali knjižničari” dana 8. studenoga izradili su zanimljiv jesensko-zimski plakat koji će krasiti ulazna vrata naše školske knjižnice. Ovaj će plakat trajati sve do proljeća, kada ćemo ga zamijeniti novim plakatom proljetnih boja i motiva.

Naši su “Mali knjižičari” uživali izrađujući plakat te su pritom crtali, izrezivali, bojali i lijepili razne jesenske i zimske motive. Kroz igru i zabavu stvoreno je zanimljivo likovno djelo. Plakat je u motivu stabla kojemu su otpala gotova sva lišća, a vide se i snježne pahuljice, snjegović te lijepa okrugla bundeva. Sve u svemu svima nam je bilo zabavno dok smo radili plakat, a na njemu je nezaobilazan natpis “Dobro došli u školsku knjižnicu”.

Nadamo se da će ovaj lijepi plakat plijeniti pažnju naših učenika te da će ih dodatno potaknuti da zakorače u knjižnicu i obogate svoje znanje i izražajne sposobnosti čitanjem novih knjiga.

Članovi izvannastavne grupe “Mali knjižničari”: Petra Lemo, Petra Vujić, Nilija Labrović, Bruno Topić, Lucija Brakus, Katarina Filipović-Šušteršić, Duje Romić, Nina Mare Rogulj, Ljubo Kevo, Petra Ćurak, Lana Jurič, Matea Ćevanić, Petra Krivić, Mia Maretić, Antea Dragan.

Ostavi svoj komentar

comment-avatar

*