Na početku školske godine

Na početku školske godine

Ljeto je završilo. Počela je nova školska godina. Đaci su se vratili u školske klupe. Ponovno trebaju zagrijati stolice i posvetiti se novim školskim dužnostima.

Na početku ove školske godine, u našoj školi dogodilo se niz promjena. Dvije, nama jako drage osobe, otišle su u mirovinu. To su nastavnice Sonja Jurić (engleski jezik) i Venka Pavlov (likovna kultura). Na njihovo mjesto su došle nastavnice Jelena Klarić (engleski jezik) i Lidija Čatipović (likovna kultura). Obje su nastavnice jako dobre te se svi nadamo da ćemo steći nova znanja i postići jako dobar uspjeh.
Ove godine su nam također došla dva nova učenika s Havaja (SAD). Ne znaju hrvatski pa se s njima sporazumijevamo na engleskome.
Peti razred je jedan od težih razreda osnovne škole zato što učenici dobivaju nove nastavnike i predmete. Zanimljivo je to što ove godine imamo samo tri peta razreda. Odlučili smo pitati dva petaša kako se snalaze u petom razredu. Pitali smo Lanu Jonjić i Emanuela Zeca.
LANA JONJIĆ
Kako ti je u petom razredu?
– U petom razredu mi je odlično. Bio mi je velik korak prijeći iz četvrtog razreda u peti, no brzo sam se naviknula. Peti razred je doista zanimljiv
Kako ti se sviđaju novi nastavnici i predmeti?
– Novi nastavnici mi se jako dopadaju. Najdraža mi je nastavnica Marija Žižić. Novi predmeti su jako zanimljivi. Najdraži predmet mi je tjelesna kultura. Malo manje mi se sviđa engleski jezik i tehnička kultura.
Lana

 

EMANUEL ZEC
Kako ti je u petom razredu?
– U petom razredu mi je dobro. Zabavljam se. Sad mi je puno bolje nego u četvrtom razredu. Bolje mi je zato što su bolji nastavnici. Imamo više predmeta i više toga ću naučiti.
Kako ti se sviđaju novi profesori i predmeti?
– Novi profesori su vrlo zanimljivi. Najdraži nastavnik mi je nastavnik Zvonimir iz povijesti. Povijest mi je najdraži predmet tako da volim i nastavnika.
Emanuel

 

I još na kraju, želimo vam odličan uspjeh u ovoj školskoj godini!
priremile: Gabrijela Kusanović i Hana Džakulić, 8.a

Ostavi svoj komentar

comment-avatar

*