Jagoda Sabljić, državna prvakinja iz debate, nagrađena Oskarom znanja

Jagoda Sabljić, državna prvakinja iz debate, nagrađena Oskarom znanja

Oskar znanja je najveće priznanje i nagrada za izniman uspjeh i postignute rezultate kojim se već 15 godina nagrađuju uspješni i izvrsni učenici i njihovi učitelji i nastavnici mentori. Svečanu dodjelu Oskara znanja organizirala je Agencija za odgoj i obrazovanje u suradnji s Ministarstvom znanosti i obrazovanja i uz potporu Hrvatske zajednice županija. Skulpture Oskara znanja i ove godine izradili su učenici Centra za odgoj i obrazovanje Čakovec.

Najuspješniji učenici i mentori, oni koji pokazuju da se uvijek može više i bolje, nagrađeni su Oskarom znanja na svečanosti održanoj na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu 28. lipnja 2019. godine. Za izniman rezultat, osvojeno prvo mjesto na državnim natjecanjima Oskarom znanja nagrađeno je 206 učenika osnovnih i srednjih škola i 167 mentora. Za osvojeno jedno od prva tri mjesta na međunarodnim natjecanjima nagrađeno je 94 učenika i 41 mentor.

Među nagrađenima je i učenica naše škole Jagoda Sabljić, učenica 8. razreda koja je Oskarom znanja nagrađena za osvojeno 1. mjesto pojedinačno na državnom natjecanju iz debate.

Tako je na najbolji mogući način nagrađen trud i znanje učenice koja je u ovoj školskoj godini osvojila:

ekipno

1. mjesto na turniru u Splitu

1. mjesto na međužupanijskom natjecanju

4. mjesto na državnom natjecanju

 

pojedinačno

1. mjesto na turniru iz debate u Splitu

1. mjesto na međužupanijskom natjecanju

1. mjesto na državnom natjecanju

 

Ponosni smo na Jagodu jer je na najbolji mogući način predstavila sebe, svoju ekipu, svoju školu OŠ prof. Filipa Lukasa iz Kaštel Starog, svoj grad Kaštela, svoju županiju Splitsko-dalmatinsku.

Kruna njenog uspjeha je Oskar znanja kojim je zasluženo nagrađena. Nagrada je uručena i Finki Ivanović, pedagoginji škole i mentorici učenice.

 

Finka Ivanović, pedagoginja

 

 

Ostavi svoj komentar

comment-avatar

*