Crtice iz života i rada Vijeća učenika – posjet područnoj školi Prgomet

Crtice iz života i rada Vijeća učenika – posjet područnoj školi Prgomet

Dana 20. listopada 2022. god. Vijeće učenika posjetilo je, zajedno s pedagoginjom, logopedicom i ravnateljicom, PŠ Prgomet. Okupili smo se u 8 sati na željezničkoj stanici te vlakom otputovali u Prgomet gdje su naši učenici pohađali nastavu sa svojom generacijom. Razgledali smo Područnu školu i prošetali mjestom te smo u 12:30 krenuli nazad u Kaštel Stari vlakom. Učenici su se vratili svojim kućama s novim iskustvom i znanjima. Veselimo se budućim sastancima i izletima Vijeća učenika!

Angelina Radić, 8.d

 

Posjet područnoj školi u Prgometu bilo je jako lijepo iskustvo. U Prgometu smo posjetili kapelu sv. Frane, igrali smo razne društvene igre i bilo je super. Vidjeli smo kako se u školi sa tako malo učenika odvija nastava. Upoznali smo se s učenicima iz područne škole u Prgometu te smo sklopili nova prijateljstva.

Lea Kelava, 7.b

 

U područnu školu Prgomet putovali smo vlakom. Kratko i lijepo putovanje koje će nam ostati u sjećanju. Nastavu smo pratili s novim prijateljima iz Prgometa. U školi je samo 11 učenika što nas je iznenadilo. Svima je ovo bio lijepi izlet i opet bi ga rado ponovili.

Ana Maretić, 5.b

 

U Prgomet smo putovali vlakom. U cijeloj školi je 11 učenika. Niži razredi su u jednoj učionici i samo ih je 5. Imaju jednu zajedničku učiteljicu. U školi imaju stolni tenis i nogometno igralište. Bilo nam je jako zanimljivo i zabavno.

Iva Serajlić, 3.c

 

 

Ostavi svoj komentar

comment-avatar

*