DANI KRUHA I ZAHVALNOSTI ZA PLODOVE ZEMLJE

DANI KRUHA I ZAHVALNOSTI ZA PLODOVE ZEMLJE

U našoj školi u petak, 14. listopada 2022. godine  obilježeni su Dani kruha i zahvalnosti za plodove zemlje. Dani kruha najviše se obilježavaju u odgojno-obrazovanim ustanovama, u vrtićima i  školama, učeničkim domovima i sl.
Kroz različite manifestacije, svečanosti, izložbe kruha, žitarica i sjemenja izražava se zahvalnost kako za kruh tako i za sve plodove zemlje.

U obje smjene učenici od 1. do 4. razreda pod vodstvom svojih učiteljica pripremili su prigodan program. Izložbom kruha i krušnih proizvoda, pjesmom, recitacijama  i molitvom zahvalili smo Bogu na plodovima zemlje.

Župnik don Franko Prnjak  blagoslovio je krušne proizvode i ostale plodove zemlje.

U subotu 15. listopada 2022. godine naša se škola priključila tradicionalnoj manifestaciji Jesen u Kaštelima – Sajam plodova zemlje , u organizaciji udruge Šušur te pod pokroviteljstvom grada Kaštela.

Vjeroučiteljica Radojka Slugan, učiteljice Ana Bralić i Lidija Čatipović pripremile su izložbeni štand naše škole. U prigodnom kulturno – zabavnom programu sudjelovali su učenici 2. c razreda pod vodstvom učiteljice Nade Bralić.

Ljubica Klanac, učiteljica

 

Ostavi svoj komentar

comment-avatar

*