Literarni radovi učenika 2. d razreda

Literarni radovi učenika 2. d razreda

Moja sestra Helena

Helena ima 13 godina. Lijepa je i nosi naočale. Visoka je i mršava. Ima smeđu kosu, najčešće nosi žutu majicu i crne traperice. Pametna je zato što je marljiva. Volim je jer  mi pomaže. Malo je naporna i to je moja sestra Helena.

Ivan Matas, 2.d

 

Moj najdraži brat

Moj brat Marin ima 13 godina. Ima smeđu kosu i smeđe oči. Srednje je visine. Najčešće nosi trenerku. Jako je lijep i šaljiv. Moram samo reći da se puno svađamo i kad smo kod tih stvari, ne volim to što je stalno na mobitelu umjesto da se igra sa mnom. Ponekad mi dosađuje. Svejedno tu i tamo me štiti i voli. Volim ga je jer mi jedini i najbolji brat.

Katarina Morović, 2. d

 

Moj brat

Moj brat ima tamnosmeđu kosu i smeđe oči. Ima 9 godina. Najčešće nosi sportsku odjeću. Uvijek se tuče i svađa. Voli PSE  i nogomet. Malo je dobar jer se tuče, svađa i dere se na mene najviše.  Volim ga jer mi pomaže oko matematike. Uvijek ga nagovaram da me nosi na leđima, on odgovori ne i onda se predomisli. Ja mu se popenjem na leđa, a on trči oko stola i dođe do kreveta i baci me.

Tina Vukorepa, 2.d

 

Moja sestra

Moja sestra ima 5 godina. Ima smeđu kosu i smeđe oči.  Najčešće nosi sportsku odjeću. Lijepa je, nespretna i ponekad dosadna. Voli lutke zato što su lijepe. Voli me zato što joj pomažem. Zove se Nikolina.

Bruno Elkaz, 2.d

 

Moj brat

Moj brat ima 13 godina. Ima plavozelene oči i smeđu kosu. Najčešće nosi crne hlače i plavu majicu. Jako je visok. Voljan je pomoći tati oko životinja tako da im daje hranu. Nekad mi dosađuje, a i nespretan je.  Voli šetati u prirodi i u našoj radionici jednom je izradio luk za strijelu, srce od drveta i drvenu pušku s dvije cijevi. Zove se Marko Neno.

Marijeta Đirlić, 2.d

Ostavi svoj komentar

comment-avatar

*