“Pravi čelik” – akcijska avantura s elementima obiteljskog filma

“Pravi čelik” – akcijska avantura s elementima obiteljskog filma

 

Pravi čelik

 Originalno ime: “Real Steel” (2011.)

Redatelj: Shawn Levy

Producenti: Robert Zemeckis, Shawn Levy, Susan Montford

Scenaristi: John Gatins, Dan Gilroy, Jeremy Leven

Glumci: Hugh Jackman, Dakota Goyo, Evangeline Lilly, Kevin Durand

Film “Pravi čelik” je luda, napeta, akcijska avantura koja će vas odvesti na nezaboravno filmsko putovanje! Radnja je smještena u bližoj budućnosti. Tu se u borilačkom ringu susreću pravi čelični roboti. Njima upravljaju bivši boksači koji su ostali bez posla zbog totalne evolucije ovog popularnog sporta.
Glavni lik je Charlie Kenton (Hugh Jackman) koji je bio jedan od najboljih boksača na svijetu. No nakon izlaska iz ringa dotaknuo samo dno.

Nakon što više nije vidio izlaz iz životne situacije, Charlie se, ne svojom voljom, upustio u partnerstvo s otuđenim sinom Maxom (Dakota Goyo). U svom kamionu je, zajedno sa sinom, putovao Amerikom. Njih dvojica pokušavali su spojiti odbačenog robota od pravog čelika. Nakon što su uspjeli, istrenirali su ga i dobili još jednu šansu za povratak među slavne…

Ovaj film će vam se jako svidjeti. Radnja je kroz cijeli film jako zanimljiva i napeta, a osim akcije jedan od glavnih motiva jest odnos nemarnog oca i zapostavljenog sina koji će se tijekom filma potpuno promijeniti. Film, osim napetom i zanimljivom akcijom, zrači i obiteljskom toplinom pa preporučujem svima da ga pogledaju, pogotovo mladima.

Petra Borzić, 8. b

Ostavi svoj komentar

comment-avatar

*