Razgovor s pedagoginjom Finkom Ivanović

Razgovor s pedagoginjom Finkom Ivanović

Za čitatelje Rusmarina porazgovarali smo s pedagoginjom naše škole Finkom Ivanović. Ljubazno nas je primila i spremno prihvatila naš poziv na razgovor. 

Pedagoginja nam je objasnila da je naša škola “Prof. Filip Lukas” počela raditi 1985. godine i otada je skoro svake godine bilo upisano četiri razreda prvaša, ali ove godine je upisano čak pet razreda. Također je rekla da vjerojatno ove godine ima više djece jer se u Kaštela doseljava sve više ljudi, grade se nove zgrade i kuće.

Kako ove godine djece ima puno, u smjenu A idu neka djeca koji žive poviše kaštelanske magistrale pa im je potreban prijevoz. Za njih je zato organiziran odgovarajući prijevoz autobusom kako bi ta djeca mogla lakše i sigurnije stići do škole.

Učiteljice koje predaju prvim razredima u A smjeni su: učiteljica Miomira Dobrić (1. a), učiteljica Nada Bralić (1. b) i učiteljica Dragana Kasalo (1. c). Učiteljice prvih razreda u B smjeni su učiteljica Sandra Milić (1. d) i učiteljica Suzana Bralić (1. e).

Pedagoginja nam je rekla još nekoliko stvari o školi. U našoj školi ima 776 učenika, 380 u A smjeni i 396 u B smjeni. Pedagoginja je jako zadovoljna učenicima i poručila je djeci da uvijek budu vesela, sretna i zadovoljna. Rekla je da ponekad ima problema, ali da se svi problemi daju riješiti te da učenika nitko ne doživljava po učenju i ocjenama.

I na kraju je pohvalila sve učenike zbog toga što se rado uključuju u sve humanitarne akcije u našoj školi.

razgovarale: Anita-Marta Sanader i Danijela Bilić, 6. r

Ostavi svoj komentar

comment-avatar

*