Božićna priredba

Božićna priredba

Dana 23. prosinca 2014. godine u našoj školi održana je božićna priredba. Školski zbor je otpjevao himnu ”Lijepa naša”. Ravnatelj Petar Mustapić zaželio je dobrodošlicu svim prisutnima te im čestitao Božić i Novu nadolazeću 2015. godinu.

U priredbi su sudjelovali učenici iz viših i nižih razreda. Uz vodstvo nastavnice Irene Pere klapa ”Lukasice” je otpjevala par pjesama. Učenici 1., 2. i 3. razreda izveli su lutkarsku predstavu pod nazivom ”Želja jednog medvjedića”. Uz pjesmu ”Zvončići” učenici 3. c razreda izveli su ples. Učenici 4. b razreda su sa svojom učiteljicom Vesnom Marušić otpjevali pjesmu ”Zvona zvone, Božić je”. Leona i Filip iz 2.a razreda izveli su recitaciju, a također i učenice iz 3. b. Školski zbor je tijekom cijele priredbe otpjevao par pjesama. Učenica iz 8. a Gabrijela Kusanović recitirala je pjesmu “Noćas čekamo ljubav”. Učenici 2. b i 3. b izveli su zanimljive igrokaze ”Božićni darovi” i ”Ruka pomirenja.”

Božićna priredba bila je jako zanimljiva, kako učenicima tako i nastavnicima te roditeljima. Pohvala svim učenicima i učiteljima koji su sudjelovali u priredbi naše škole. Nadamo se da ćemo ovako veselu i zanimljivu priredbu vidjeti i dogodine.

Mirna Marija Sanader, 5. a

bo 2

bo 6

bo 4

bo 3

bo 7

bo 9

Ostavi svoj komentar

comment-avatar

*