Posjet Vijeća učenika našoj područnoj školi u Prgometu

Posjet Vijeća učenika našoj područnoj školi u Prgometu

U utorak, 28. svibnja 2019. godine, posjetili su nas učenici iz Vijeća učenika iz Kaštel Starog u pratnji s pedagoginjom, psihologinjom i logopedicom naše škole.

Zbog dolaska rasla je uzbuđenost u nama. Jedva smo čekali da kazaljke sata pokažu dogovoreno vrijeme.  U točno dogovoreno vrijeme začuli smo kucanje na vratima. Naši prijatelji su stigli i započeli smo druženje.

Nakon dočeka svi smo se smjestili po razredima i pratili nastavu sa svojim vršnjacima. Vrijeme je jako brzo proletjelo. Imali smo mnogo zajedničkih tema i interesa.

Posebno je veselo bilo za vrijeme velikog odmora. Naša spremačica pripremila nam je razne slatkiše i ispekla palačinke. Najeli smo se i lijepo družili s našim novim prijateljima.

Kad se približio trenutak rastanka bili smo jako tužni. Opraštali smo se ispred škole i zajednički fotografirali. Srdačno smo pozvali naše drage prijatelje da nam opet dođu u posjetu.

U našoj maloj školi danima se još pričalo o tom događaju. Lijepo je bilo upoznati nove prijatelje i čuti neobično veliku graju na školskim hodnicima. Učenici, ali i učitelji bili su puni pozitivnih dojmova. Sklopila su se nova prijateljstva i naučilo ponešto novo. Ovo je sigurno bio dan koji nikada nećemo zaboraviti, ali i dan koji vrijedi ponoviti.

 

Učenici područne škole Prgomet

Ostavi svoj komentar

comment-avatar

*