Predstava “Dvi sretne sove i mala sjenica”

Predstava “Dvi sretne sove i mala sjenica”

I ove godine su maleni članovi KUD-a Karol Wojtyla iz Kaštel Kambelovca gostovali u našoj školi. Dogovoreni termin predstave bio je ponedjeljak, 30, studenog, 3. školski  sat. Već 1. školski sat postavljena je predivna pozornica sa scenografijom kojom se ne bi postidjela ni najprestižnija kazališta. Sve je bilo spremno za dolazak malih glumaca, ali i malih gledatelja.

 

Treći školski sat stižu i jedni i drugi. Učenici 1.a i b te 2. a i b razreda su tako u holu škole gledali predstavu Dvi sretne sove i mala sjenica.

 

Glumci i glumice su nas vrlo uvjerljivo, vedro i živahno vodili kroz predstavu, a gledatelji su spremno sudjelovali i davali svoj značajan doprinos. Sve je završilo zajedničkim plesom s glumcima u radosnom raspoloženju što i priliči nakon  predstave sa sretnim završetkom.

 

Za kraj samo nekoliko informacija o KUD-u Karol Wojtyla. KUD je osnovan 2006. godine i uskoro će proslaviti svoju 10. obljetnicu. Pod vodstvom Ljiljane Garbati nastaju brojne maštovite i originalne predstave koje smo imali priliku gledati tijekom kaštelanskog kulturnog ljeta, Noći kazališta, ali i prilikom raznih blagdanskih i drugih prigodnih događanja. Iskreno želimo gđi. Garbati ili od milja teti Lili još puno plodonosnih godina u radu društva te još mnogo prilika da odgledamo njihove lijepe predstave.

 

učiteljica Melita Grgantov
P1120859
P1120855
P1120860
P1120851

Ostavi svoj komentar

comment-avatar

*