Dan škole 2015.

Dan škole 2015.

Dana 29. 4. naša škola je proslavila Dan škole te ujedno 30. obljetnicu rada. Navedenog datuma rodio se profesor Filip Lukas i po njemu je naša škola dobila ime. Učenici i učitelji dugo su se pripremali kako bi uljepšali taj dan. Roditelji i djelatnici škole okupili su se kako bi uživali u svečanoj priredbi.

Program je započeo pozdravom ravnatelja Petra Mustapića, koji nam je nešto više rekao o Filipu Lukasu, svećeniku iz Kaštela i predsjedniku Matice hrvatske. Nakon toga nastupio je zbor koji je otpjevao himnu te učenici koji su izveli razne recitacije i igrokaze. Svi smo uživali u lijepim pjesmama, glumi i recitacijama.

Na samom kraju publika je učenike koji su nastupali pozdravila velikim pljeskom te je ravnatelj podijelio diplome razredima koji su skupili najviše papira.

Također smo se svečano oprostili od bivših djelatnika škole, nastavnice likovne kulture Venke Pavlov i spremačice Ivke Gluhaković koje su sada u zasluženoj mirovini, a koje će nam svima ostati u srcu. Tom su prigodom dobile poklone kao simboličnu zahvalu za svoj predan i marljiv rad, te za sjećanje na kolege i učenike.

Nakon što je priredba završila, nastavljeno je svečano druženje uz prigodne slastice.

Paola i Ana Balov, 6. r.

ds 7ds 9ds 97ds 94ds 99

Ostavi svoj komentar

comment-avatar

*