KP Open Split 2022.

KP Open Split 2022.

Debata je našoj školi vrlo bitna i to smo dokazali više puta.

 

U subotu 26. studenog 2022. godine održan je KP Open Split na tezu „Kraljevske obitelji donose više štete nego koristi“. Za tu tezu naši su se debatanti prethodnih tjedana neumorno pripremali. Kao rezultat uloženog rada, stigli su i odlični rezultati.

 

Naime , ekipa Kaštela 1, Tonka Bavčević, Angelina Radić i Toma Pivac , postignutim četirima pobjedama napravila je  odličan rezultat : prvo ekipno mjesto!

Članice ekipe  postigle su  i odlične individualne uspjehe: Angelina Radić osvojila je  prvo mjesto , a Tonka Bavčević  drugo mjesto od ukupno šezdeset mjesta!

Članice ekipe Kaštela 2,Anamarija Tokić (koja je zamijenila bolesnoga Roka Bojanića), Ivana Čondić Begov i Diana Brko , postignutim dvjema pobjedama ostvarile  su odličan ekipni uspjeh osvojivši peto ekipno mjesto.

Ivana Čondić također je ostvarila odličan individualni rezultat osvojivši peto mjesto.

Ekipa Kaštela 3 postigla je  dvije pobjede. Sastav ekipe : Duje Buzov, Petra Plazonić, Ana Gradski i Lovre Letić, dodatni član .

Članica ekipe Petra Plazonić  postigla je odličan individualni rezultat ostvarivši deveto mjesto.

I ekipa Kaštela 4 ostvarila je  dvije pobjede. Sastav ekipe :Lara Radman, Marijeta Vulas, Toni Ujević i Marko Maleš, dodatni član.

Još jedna ekipa sudjelovala je u debati ,Kaštela 5, naša najmlađa, ali ne manje važna! Članice ekipe  su  bile Felicija Vrtlar, Ella Miljak i Paola Gruica . I ova ekipa je ostvarila dvije pobjede.

 

KP Open brojio je preko dvadeset ekipa s područja naše županije te preko šezdeset sudionika. Turnir je održan online jer  se nije uspjela pronaći škola koja bi bila domaćin turnira. Bez obzira na sve uvjete ,atmosfera je bila vesela kao i naši debatanti.

 

Par učenika nam je dalo svoje izjave:

 

Tonka Bavčević: „Turnir je bio super ,malo je bilo iscrpljujuće ,ali sam zadovoljna.“

Ivana Čondić Begov: „Meni je bilo zanimljivo i poučno te sam se lijepo provela. Naučili smo novo iz individualnih komentara.“

Lara Radman: „Zadovoljna sam turnirom i prošlo je bolje od očekivanoga te sam unaprijedila svoje znanje o debatiranju.“

Marijeta Vulas: „Zadovoljna sam turnirom, postignutim uspjehom i novim znanjem. Stvorila sam nove uspomene i prijateljstva s ostalim debatantima.“

Felicija Vrtlar: „S obzirom da sam se prvi put okušala u ovoj aktivnosti, ovo mi je bilo vrlo poučno i  zabavno iskustvo. Drago mi je da sam se iskušala u nečemu novome.“

Petra Plazonić: „Moram priznati da sam jako zadovoljna turnirima kao i svojim sugovornicima te priželjkujem sljedeće natjecanje.“

Diana Brko: „Bilo mi je super iskustvo te sam jako zadovoljna s onim što sam naučila.“

Toni Ujević: „ Bilo mi je super i zadovoljan sam postignutim rezultatom.“

Ella Miljak: „ Svidjela mi se cjelokupna atmosfera i korisni savjeti sudaca. Uz to što smo nešto novo naučili mogu reći da je debatiranje baš posebno iskustvo”.

 

 

Petra Plazonić, 8.b i Duje Buzov, 8.c

Ostavi svoj komentar

comment-avatar

*