Moja najbolja prijateljica

Moja najbolja prijateljica

Moja najbolja prijateljica zove se Anamarija. Poznajemo se još od „vrtićkog doba“, no najbolje prijateljice postale smo prije dvije godine.

Anamarija ima jedanaest godina što znači da je mlađa od mene godinu dana, ali mi ne marimo za to. Nekad nam je žao što nismo u istom razredu. Ona ima prekrasnu smeđu kosu nalik na kesten, a oči smeđe poput najljepše čokolade. Na svom licu ima mnogo malih i sićušnih pjegica. Najljepši osmijeh na cijeloj planeti ima zbog zdravih i bijelih zubi. Anamarija nije jako visoka, ali to nadoknađuje „gumenim tijelom“, jer može napraviti bilo što vezano za gimnastiku. Oblači se uvijek moderno i lijepo, što naravno znači da se voli i našminkati. Obožava lakirati nokte i šminkati se maminim šminkama. Jako je osjećajna osoba, ali ju je, poput mene, lako naljutiti. Odlična je učenica i jako dobra u sportovima. Zajedno idemo na mažoretkinje u kojima smo jako uspješne. Smišljamo razne koreografije. U slobodno vrijeme se igramo i izvodimo svakakve „majmunarije“.

Drago mi je što mi je Anamarija najbolja prijateljica, jer danas je jako teško naći dobre i iskrene prijatelje. Nadam se da ćemo zauvijek ostati dobre prijateljice.

Matea Dlaka, PŠ Prgomet 6. r.

Ostavi svoj komentar

comment-avatar

*