Proslava Dana kruha

Proslava Dana kruha

U petak 16. listopada 2015. godine u našoj školi održana je proslava Dana kruha. Tom prigodom naši su učenici u školu donijeli prigodna jela i slastice od kruha i peciva koje su pripremile njihove majke i bake. Sve je to bilo lijepo pripremljeno i izloženo u holu naše škole.

Također su naše učiteljice pripremile zanimljivu priredbu u kojoj su sudjelovali učenici od 1. do 4. razreda s pjesmama, glumom, recitacijom. Učenici 4. e razreda pripremili su igrokaz “Zrna do kruha”, pjesmu “Hrskava ljubav” izveli su Josip Pepur i Anamarija Mladić iz 4. d razreda, predstavu “Zaljubljeni kiflić” Helena Matas, Anđela Bilić, Matea Rajčić, Roko Zekić i Sara Ana Abramac iz Dramske družine, recitaciju “Ponudi kruh” Lara Delaš, Lucija Paić i Gabriela Ercegovac iz Dramsko-recitatorske grupe, pjesmu o kruhu Vere Zemunić izveo je Amar Sejdinović iz 3. c, itd. Program su vodili Ana Maria Andrić i Vito Botica iz 4. d razreda.

Na kraju ove vesele i zanimljive priredbe koju su pratili i brojni roditelji, vjeroučiteljica Nives Vilić povela je molitvu zahvale za sve dragocjene plodove zemlje.

Osim Dana kruha, ovom je priredbom također obilježen Dan zahvalnosti za plodove zemlje te Dan kravate u Hrvatskoj i svijetu.

far3828khs79787 slika hjkll5

Ostavi svoj komentar

comment-avatar

*