Školsko natjecanje u rukometu

Školsko natjecanje u rukometu

Dana 14.1.2016. godine održalo se školsko natjecanje u rukometu. Sudjelovale su četiri škole. OŠ Bijaći iz Kaštel Novog, OŠ Knez Mislav iz Kaštel Sućurca, OŠ Knez Trpimir iz Kaštel Gomilice i naša škola.

U prvoj utakmici, kojom su otvorili natjecanje, snage su odmjerile ekipe iz Kaštel novog i Kaštel Sućurca. Borba je bila tijesna, no ipak je Sućurac pobijedio golom razlike te je rezultat na kraju bio 14:13. U sljedećoj utakmici suočili su se dječaci naše škole i ekipa iz Kaštel Gomilice. Na početku utakmice vodila je Gomilica, ali na kraju prvog poluvremena rezultat je bio izjednačen 5:5. Svi smo se nadali da će se naši „probuditi“, no u drugom poluvremenu bilo je još gore. Ekipa naše škole nije postigla nijedan gol, a utakmica je zavšila 9:5 za Kaštel Gomilicu. Nakon toga slijedila je finalna utakmica u kojoj su se za prvo mjesto borili Kaštel Gomilica i Kaštel Sućurac. Ekipa iz Gomilice odlučno je započela utakmicu, te je tako i zavšila. Svladavši ekipu iz Kaštel Sućurca zasluženo su osvojili titulu prvaka.

Ekipa naše škole ove se godine nije pokazala u najboljem sjaju kao prošle godine, ali nadamo se da će slijedeći put biti bolje. Školu su predstavljali: Ivan Đirlić, Ivan Jurić, Marko Milković, Nikola Zorotović, Matej Maretić, Josip Čičmir, Nikola Botić, Petar Plejić, Ante Penga, Karlo Ercegovac, Duje Aleksić, Ivan Petrović, Ivan Rozga i Petar Vujić.

Ana Balov, Antea Jonjić, Lucia Mrše 7.b

Ostavi svoj komentar

comment-avatar

*