Prvenstvo u rukometu – naši Grdelini idu dalje!

Prvenstvo u rukometu – naši Grdelini idu dalje!

rk 3

 Početkom travnja u sportskoj dvorani pokraj naše škole održalo se rukometno prvenstvo za škole s područja naše županije. Evo kako su izgledale utakmice…


1. RK  Hvar  –  RK  Split 3

Rukometna utakmica između OŠ Split 3 i RK Hvara počela je u 9:00 h. U utakmici je pobijedio Split s rezultatom 22:17.

rk 4

 

2.  RK Grdelin (Kaštel Stari) – RK Omiš

Ova utakmica započela je u 10:00 h, a igraju naši Grdelini i Omišani. Prvo poluvrijeme je završilo 4:6 za Grdeline. Popunile su se čitave tribine učenicima i učiteljima zbog ove uzbudljive utakmice. Utakmica je gotova s rezultatom 16:12 za Grdeline. Naši su predstavnici prošli dalje u finale! Svi na tribinama radosno plješću i skaču!

rk 1

 

3. RK Hvar – RK Omiš

Ova je utakmica počela u 10:50 h. Navijači su dosta glasni. U samom početku Omišani vode 5:1. Poluvrijeme je završilo s rezultatom 11:3 za Omišane. U drugom poluvremenu utakmica je bila napetija i mnogo bolja. Rezultat je bio 20:14 za Omišane.

 

rk 2

 

4. Finale: RK Grdelin (Kaštel Stari) – RK Split 3

Počelo je i finale. Već u prvoj minuti bilo je 2:1 za Grdeline. Na tribine stiže sve više nastavnika i učenika. Ovo će definitivno biti najuzbudljivija utakmica. U prvih 5 minuta bilo je 3:3. Utakmica je napeta i navijači su sve glasniji. Ova utakmica je neizvjesna jer su obje ekipe prilično dobre. Prvo poluvrijeme je završilo 9:8 za RK Grdelin. Igrači su sada na terenu i pripremaju se za drugo poluvrijeme. Utakmica sada postaje napetija zato što igrači brže daju golove. I konačno je završilo! S rezultatom 15:14 pobijedili su Grdelini. Naša ekipa ide dalje na međužupanijsko natjecanje!

rk 5

Rukometna reprezentacija naše škole:

Marin Šegrt, 8.d

Ivan Rajčić, 7.b

Josip Perić, 8.c

Toni Veljača, 7.b

Luka Zelembaba, 8.c

Antonio Mihovil Gojević, 8.c

Ivan Penga, 8.c

Marko Rogulj, 8.c

Neno Šustić, 8.c

Josip Renić, 7.b

Luka Penga, 8.b

Luka Pajdek, 8.d

Goran Tendžera, 8.c

Trener: Ivo Bijelić

 

     Pratili i napisali: Teuta Bisaku i Lukša Vučić, 6. r.

Ostavi svoj komentar

comment-avatar

*