SLATKOGRAD

SLATKOGRAD

 

Znam grad koji je cijeli sladak. Zove se Slatkograd. Tamo je sve slatko. Znajte, to mi je najdraži grad. Djeca, ona su neopisivo slatka. Vole slatkiše jer su slađi od samog šećera. Ja volim sve što je u njemu. Slova su slatka. Mislim da ćete i vi jednog dana doći u Slatkograd.

Paola Rančić 2.a

SLATKOGRAD

U Slatkogradu su kuće od bombona. Ljudi kad su kod kuće ili na poslu uvijek jedu slatkiše . More je od karamele. Ceste su od čokolade. Djeca za desert uvijek žele slatkiše. Ja  živim u Slatkogradu jer volim jesti slatko. Mislim da se to nikada neće promijeniti.

Petar Grbavac 2.a

 

MOJA JESEN

Meni je jesen zanimljiva. Sve je tako tiho i mirno. Rastu mnoge voćke. Jeseni je lišće različitih boja i otpada sa stabla. Pripremamo zimnicu. Životinje se spremaju za zimu. Volim gledati ptice kako hrane svoje mlade. Ja ne volim kada vjetar puše jer mi je hladno.Vrijeme je kao jesen, puno iznenađenja.

Paola Rančić 2.a

 

JESEN

Jesen je godišnje doba prije zime. Meni se jesen posebno sviđa zato jer puše vjetar.Lijepo je što otpada lišće i šuška dok hodam.Jesen je puna lijepih boja poput crvene, narančaste, žute , smeđe…Lišće po granama šuška i ljuljuška. Postaje sve hladnije . Volim jesen i mirise koje donosi sa sobom.

Sara Radman-Livaja

Ostavi svoj komentar

comment-avatar

*