Županijsko stručno vijeće pedagoga Splitsko-dalmatinske županije – Izrada anđela

Županijsko stručno vijeće pedagoga Splitsko-dalmatinske županije – Izrada anđela

Ovoga  petka (8. prosinca) naše su učenice još jednom pokazale kreativnu stranu naše Škole izrađujući anđele od papira te podučavajući zainteresirane pedagoge iz drugih škola na ovogodišnjem sastanku Županijskog stručnog vijeća pedagoga osnovnih škola.

Dok su pedagozi slušali razna predavanja s ciljem unaprjeđenja njihovog rada i utjecaja na škole, naše su učenice Anamarija Tokić, Felicija Vrtlar, Diana Brko i Monika Vilić u knjižnici OŠ Pojišan uz ugodnu božićnu glazbu i društvo “domaćih” učenika izrađivale, već svima poznate, anđele od papira. Učenici OŠ Pojišan su uz malu pomoć naših “učiteljica” naučili kako izraditi anđela kojeg su imali priliku sami urediti raznim ukrasima te ih naposlijetku i zadržati kao uspomenu i lijep božićni detalj potreban svakom domu. Oduševljenom smo osoblju također, iz zahvalnosti, poklonili anđela po njihovom izboru. Kad je predavanjima došao kraj, velik broj zainteresiranih pedagoga obratilo se našim učenicama koje su ih strpljivo podučile i pomogle kada je pomoć bila potrebna. Pedagozi su uspjeli sami doraditi svoje anđele kojih je sada bilo bezbroj poredanih na policama knjižnice. Ova radionica, osim što nas je naučila izradi

božićnih suvenira, podsjetila nas je na važnost ljubavi i  strpljenja prema drugima. Biti uz nekoga i pomoći mu bez da nam je to ikakav teret je ono što čini dobre i čvrste odnose, a takvi su nam posebno potrebni u ovo blagdansko doba.

Na cijeloj radionici i dubokoj poruci koju ona nosi, do neba smo zahvalni našoj kreativnoj pedagoginji Finki Ivanović koja nam je omogućila ne samo ovu, već bezbroj drugih radionica koje naše učenike redovito podučavaju važnim životnim lekcijama. U ovakvim radionicama može sudjelovati tko god poželi, a o njihovim održavanjima informirajte se kod pedagoginje Finke koja će vas rado primiti i strpljivo vas podučiti.

Vidimo se!

 

Anamarija Tokić, 8.a i Monika Vilić, 8.d

 

 

Ostavi svoj komentar

comment-avatar

*